tirsdag 28. desember 2010

Utstilling


I slutten av mars skal jeg ha en utstilling i Narvik på Ofoten Museum. I den forbindelse driver jeg å går gjennom arkivet for å finne alternativer.

6 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Lykke til med utstillinga!

  SvarSlett
 2. Tror det blir relativt vanskelig for deg å velge ut et knippe med gode bilder, da du utvilsomt har en hel haug med høyt kvalifiserte naturbilder.

  Samtlige her er fine. Men havestbildene er jo litt like da. Nummer to klart best etter min mening.

  Knut Børge

  SvarSlett
 3. Hei Robin!
  Bilde nr. 3 av havhesten er uten tvil min favoritt blant alle dine bilder.
  Lov meg at det kommer med! :)

  Mvh
  Aleksander

  SvarSlett
 4. Du burde i hvert fall stille ut det nederste havhestbildet. Jeg husker det godt, fra foto.no for noen år siden. Det står seg fortsatt.

  SvarSlett
 5. Rypa er fin selv om den er veldig oppmerksom. Havhest 2 er også fin. Du har veldig mange bilder som engner seg bedre i en utstilling enn de 3 siste, mange fine bilder nedover i bloggen. Lundefuglen er ikke skarp i mine øyne. Vet ikke om du har noe tema for utstillingen?

  Når det gjelder å komme ut med båt fra Andøya så jeg at det kom et "tilbud" i kommentarfeltet på videoen min: http://www.youtube.com/watch?v=k4ZsPk1Utgg&feature=email&email=comment_received Ellers så kan det være verd å kontakte http://seasafariandenes.com/ eller mulig andre. Er ikke så kjent med mulighetene men er selv interessert i å komme ut igjen dersom været tillater det...søndag kanskje...

  Men er man heldig kan man få fine bilder fra land. Det ble mange halvskarpe bilder på båtturen jeg var på...det er tross alt mørketid.

  mvh Espen

  SvarSlett