fredag 4. februar 2011

Nordlys

I kveld var det et voldsomt utbrudd og sterk aktivitet av nordlys. Jeg skulle hente en av mine sønner med bil og ble da oppmerksom på "flammehavet". Jeg fant frem fotoutstyret i en fart og sprang gjennom hage mot skogen. Der møtte jeg på en elg som sto og spiste av hekken min. Den lot seg ikke utfordre så dyrebar tid gikk til spille når jeg måtte finne meg en annen plass. Elgen ville så visst ikke flytte seg. Noen bilder ble det før utbruddet var over. Mens jeg tok bilder hylte reven oppi lia og perleugla gav lyd fra seg flere ganger. Bra start på helga for min del. I morgen skal jeg ut for å se etter elgen når det er lyst.

7 kommentarer:

 1. Riktigt häftiga bilder ! Lite avis att ni har så fint ljus där upp!

  SvarSlett
 2. Fantastisk nordlys! Ser på nordlysvarselet at det er ekstrem aktivitet ute nå, men her i Trøndelag er det selvfølgelig grått og trist, som de har vært i snart 3 uker i strekk..

  Knut Børge

  SvarSlett
 3. Det der ser virkelig heftig ut! Fantastiske linjer... Mange år siden jeg har sett skikkerlig nordlys nå, det var så mye bedre før :) Får bare håpe det klaffer med klarvær og nordlys her også snart.

  SvarSlett
 4. Helt fantastiske bilder!

  SvarSlett
 5. Rett og slett nydelig

  SvarSlett
 6. Visst är det fint med norrsken på bild. Dina bilder är riktigt bra men man önskar att alla fick uppleva det i verkligheten, Det är nästan magiskt! Snyggt!

  Ha en fin helg! :-)

  SvarSlett
 7. Fantastisk flotte bilder. Dette har jeg ikke opplevd siden militærtjenesten i Alta i 85/86! Sørlandsvinteren er lite å skryte av, dessverre.

  SvarSlett